Healness Rehab

En mer långsiktig behandling för att bota roten till det onda, där det börjar. Det kan innebära både träning, övningar och massagebehandlingar varvat med varandra. 

 

När du bokar din första rehabiliteringstid kommer din terapeut att lyssna på dina behov för att rekommendera en skräddarsydd återhämtningsplan.

Mitt namn är Bobby Oduncu och jag har jobbat som frisör i 27 år. Jag har haft problem med både axlar och nacke i över 15 år. Har 4 diskbråck och opererat axeln. Jag har gått på olika behandlingar i över 15 år och självklart har jag vart hos många duktiga naprapater och massörer, men Healness & Co har varit de bästa någonsin. Jag har fått proffs massage varje gång och då har jag testat flera av deras massörer. Vissa gånger åker jag till dom för att få massage men det allra bästa är att jag kan beställa massage hemma i lägenheten. Det är nog bland det lyxigaste, att inte behöva gå utanför hemmet dom dagarna jag fått rejäl migrän eller spänningshuvudvärk pga mina axlar. Ni måste testa Healness & Co!
Bobby Onducu
Kändisfrisör