SÅ FUNGERAR HEALNESS 

Healness Massage

Skräddarsydd Healness massage i Stockholm

Healness Massage är en kombination av djupgående ”deep tissue” massage, Egyptisk massage, taktil massage, anti-stressmassage, Svensk Massage, samt stretching.

Varje behandling är unik – eftersom varje kund är unik. För oss handlar det inte om att massera spända muskler och ge lindring för stunden. Healnessterapeutens uppgift är att se var smärtan kommer ifrån och hur de bäst kan fixa dig. Målet är att med olika massagetekniker lösa upp spänningar, sänka stressnivån och boosta immunförsvaret. Forskning bekräftar att massage dessutom sänker blodtrycket, ökar blodcirkulationen och får igång lymfsystemet.

A person laying on a massage table and getting a massage by a man.
A person laying on a massage table and getting a massage by a man.

Målet är inte bara att dämpa symptomen, utan att hitta grundorsaken till besvären för att kunna ge rätt behandling och skapa långvariga effekter. Att hitta – och fixa – orsaken till det onda. Ditt onda i nacken kommer troligen inte alls från nacken, utan från muskelfästen i ryggen. 

En Healnessbehandling börjar med att terapeuten metodiskt går igenom fötternas zonterapipunkter, för att läsa av var problemen sitter i kroppen. Sedan ges en skräddarsydd helkroppsmassage och avslutningsvis ger massören tips och råd på hur kunderna genom små beteendeförändringar i vardagen kan må bättre.

LADDA NER HEALNESS & CO

Teckna abonnemang. Spara 5400 kr

Läs mer om våra behandlingar

HUR DET FUNGERAR

Healness Massage - är en digital bokningstjänst som levererar anpassade och unika massagebehandlingar ”on demand” - oavsett var du befinner dig.

1. LADDA NER APPEN

Ladda ner appen Healness & Co, registrera dig för ett konto och boka din behandling.​

2. NÄR OCH VAR

Planera din bokning genom att lägga till din plats, datum, tid och önskad behandling.

3. BETALNING

Betala snabbt och säkert via Mobilt BankID.

4. NJUT

Vi anpassar en unik behandling baserad på varje kunds mentala och fysiska behov.

Healness & Co har otroligt proffsiga och kompetenta massörer. Med Healness kan det inte bli enklare till en lyxig och hälsobefrämjande tillvaro i ditt egna hem, på jobbet eller ditt hotellrum!

Sabina Dufberg

Personlig tränare och känd från Biggest Loser