Massage

På healness har vi en mängd olika sorters massagebehandlingar. 

Just nu erbjuder massage i hemmet, på jobbet och i flera av våra lokaler.

Läs mer om våra olika massagebehandlingar nedan. Har du frågor om vilken behandling som passar dig bäst slå oss en signal på 0723307300 så hjälper vi dig.

A person laying on a massage table and getting a massage by a man.

En mix av teknikerna strykning, knådning, böjning och vibration. Fokus är att mjuka upp spända muskler och att ge en effektiv avslappning som varar länge. Massagens hårdhet kan varieras efter smak och behov.

BOKA HÄR
Deep tissue-massagen är en mer djupgående behandling som kan ses som en hårdare variant av den klassiska svenska massagen. Den är effektiv för dig som tränar mycket, eller om du har mycket stela muskler och spänningar.
BOKA HÄR
För dig som bara vill njuta Taktil stimulering är en lätt massage som stimulerar känselreceptorerna i huden och får igång oxytocinproduktionen, förebygger stress och lindrar smärta. Massagen består av långsamma strykningar över huden med ett jämnt och lugnt tryck, och den följer ett visst rörelsemönster där varje del av kroppen berörs.
BOKA HÄR
A person laying on a massage table and getting a massage.
För dig som vill slappna av En mjukare variant av den klassiska massagen är antistress-massagen. Den passar dig som har spänningar, huvudvärk eller muskelsmärtor som framför allt är stressrelaterade. Fokus ligger på att skapa en harmonisk avslappning, och välgörande oljor hjälper dig att komma i balans.
BOKA HÄR
Vi lyssnar in varje individs olika behov och önskemål och kan vara behjälpliga för personer med diverse funktionshinder eller äldre med behov av en stunds avkoppling och återhämtning.
BOKA HÄR
För dig som vill behandla problem Denna djupverkande massage lokaliserar eventuella skador, muskelsvaghet, stelhet och muskelknutor. Behandling och undersökning begränsas inte bara till muskler utan inkluderar även senor, fästen och muskelhinnor. Vid behov ingår också triggerpunktsbehandling och töjning av förkortade muskler.
BOKA HÄR
Ett ypperligt tillfälle att ge sin personal en stund av avkoppling med en behandling som ger energi, behandlar eventuell värk och som reducerar stress. Behandlingen ges i 15 eller 30 min och utförs i en speciell massagestol där man behåller kläder på och inte behöver göra annat än att koppla av. Med energimassage aktiverar man lymfsystemet och särskilt fördelaktigt är det för blodcirkulationen.
BOKA HÄR
Regelbunden gravidmassage sägs ge lägre halter av stresshormoner, förbättrar sömnen samt minskar värk och oro under graviditeten. Behandlingen anpassas individuellt efter den gravidas önskemål och behov. Obs: Bokas tidigast efter vecka 13. Vi använder oss av kuddar för den gravida för att uppnå bästa komfort under behandlingen.
BOKA HÄR

Boka enkelt via appen!

Ladda ner vår app här Helaness & Co och boka din behandling. Alla våra behandlingar går att boka antingen hos dig eller på någon av våra lokaler.

Jag kan varmt rekommendera Healness & Co som har hjälpt mig otroligt mycket som elitidrottare. Deras behandlingar har inte bara påskyndat min återhämtning och hjälpt mig att förebygga skador, utan även gett mig den mentala avkopplingen som man behöver i vardagen. Som elitidrottare är det otroligt viktigt att få regelbunden massage för att både minska skaderisken och även för att snabbare återhämta sig från de stenhårda träningspassen. Så jag vet vad jag pratar om när jag säger att Healness & Co är de bästa jag har haft att göra med när det gäller att ge bra behandlingar.

Mikaela Lauren

Professionell boxare och tidigare simmare i landslaget

Abonnemang

Spara upp till 5400 kronor per år.

Nu har du möjlighet att teckna abonnemang hos oss på Healness & Co