Healness personal

Reda Negm

Grundare och VD på både HemMassagen Sverige AB och Healness & Co.

Utbildad och diplomerad massör och personlig tränare sedan 2002 i Egypten. Tack vare Redas enorma engagemang och fokus på bästa tänkbara service och kvalitet växer och utökar hans verksamheter tack vare goda rekommendationer och vitsord från tidigare kunder. Kanske har ni även sett honom på tv vid olika tillfällen? 

Sanna Lindstrand

Sanna är diplomerad massageterapeut sedan 2017. Tidigare elitaktiv inom simning och handboll. Sanna har en kandidatexamen i idrottsvetenskap och är utbildad Hälsopedagog via GIH (Gymnastik och Idrottshögskolan i Stockholm). Sanna jobbar även som gruppinstruktör och personlig tränare.

Santhosh Kumar

Santhosh är utbildades och diplomerades som massageterapeut i Indien under 2014, men har egentligen praktiserat som massör sedan 20 år tillbaka då han är uppvuxen i en familj som jobbat med just Ayurveda behandlingar så länge han kan minnas. Han är även godkänd massageterapeut genom Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Santhosh har jobbat på flera större hotellkomplex i Indien och även på sjukhus.

Sara Bergdahl

Utbildad på Axelssons 2012 och har sedan dess arbetat med massage och hälsa i olika forum. Med sin långa bakgrund inom vården har hon även fokuserat på att kunna erbjuda massage till patienter med olika funktionshinder i sjukhussäng eller rullstol.

Frida Eklöv

Frida utbildades till massageterapeut genom Stockholm massage Academy och har över hundra timmars praktiskt arbete med massage. Utöver detta har Frida även 15 års erfarenhet inom gymnastik och är därmed väl insatt i olika typer av idrottsskador. Till vardags jobbar hon som kock på en privat skola med inriktning specialkost. Så hälsa, massage och mat ligger henne varmt om hjärtat.

Susanna Svensson

Glen Cornland