”Min drivkraft är att hela andra”

– Reda Negm, grundare av Healness & Co

Helaness & Co i Stockholm- Vi ser hela dig.

Massage var knappast en prioritet i Reda Negms hemby i Egypten, där utmaningen var att få mat på bordet.
Men Reda hade drömmen om att hjälpa andra till ett friskare och lyckligare liv, även om han inte hade pengarna.

Nu blir hans dröm verklighet genom nya appen Healness & Co, en digital bokningstjänst som levererar skräddarsydd Healnessmassage med löftet att komma och fixa kundernas problem – oavsett var de befinner sig. 

Stela nackmuskler, ryggont och spänningshuvudvärk har blivit en folksjukdom i vårt stressade skärmsamhälle. Men att bli botad från det onda med ett knapptryck i mobilen är snart möjligt. Nu lanserar Healness & Co en ”on-demand-service” med löftet att komma och fixa din kropp – oavsett om du befinner dig hemma, på jobbet, på ditt gym eller kanske på hotell. Du slipper lägga tid på att åka till oss – allt du behöver göra är logga in och boka en Healness Massagebehandling via mobilappen, så kommer erfarna Healness massageterapeuter och möter dig där du är – utrustande med massagebänk och ekologiska oljor – och skräddarsyr din behandling utifrån din kropps behov. För att ytterligare förenkla kundernas vardag sker även betalningen smidigt och tryggt genom appen.

Healness hjälper dig –
och andra

Sedan 2012 år driver Reda Hemmassagen.se, som kommer hem till kunderna i Stockholmsområdet och ger skräddarsydda massagebehandlingar. Med nya företaget Healness & Co förverkligar han sin livsdröm: att ta ett holistiskt helhetsgrepp om kundernas hälsa – och samtidigt göra världen till en lite bättre plats. För fem procent av vinsten går oavkortat till Healness & Co välgörenhetsprojekt You Matter Team, med målet att hjälpa familjer som behöver stöd för att komma på fötter.

Genom att unna dig själv en timmes lyxig egentid för att må bättre, hjälper du också andra få ett bättre liv. Och genom att göra andra lyckliga, blir du också lyckligare själv, förklarar Reda.

Snabb hjälp – var du än är

”We will fix you” är löftet som Healness & Co ger sina kunder. Och nu vill Reda och hans team hjälpa ännu fler att må bra. Målet är att i framtiden kunna erbjuda en Healnessbehandling inom loppet av en timme – oavsett var i världen kunden befinner sig. Genom ett knapptryck i mobilen är hjälpen på väg, precis som när man bokar en Uber eller Foodora. På sikt vill företaget även utveckla tjänster som coaching och kostrådgivning.

“Healness grundfilosofi är att när du hjälper andra att må bättre, mår du också bättre själv. Lycka sprids som ringar på vattnet. Varje kund innebär en möjlighet att göra världen lite bättre”

Reda Negm