Healness Rehab

Med vår alldeles egna behandlingsmetod använder vi oss av flera olika rehabiliterings tekniker under en behandling, helt beroende på individens och kroppens behov.

Skräddarsydd Healness Rehabilitering i Stockholm

Vi arbetar tillsammans med en långsiktig behandlingsplan för att bota roten till det onda, där allt startade. Det kan innebära både träning, övningar och massagebehandlingar varvat med varandra. Du kan enkelt boka din rehabiliteringstid via Healness & Co appen där du enkelt och säkert loggar in med BankId och väljer en tid som passar dig. 

Därefter kommer din terapeut att lyssna på dig och dina behov för att senare skräddarsy din återhämtningsplan.

“Healness & Co är otroligt proffsiga och kompetenta massörer. Med Healness kan det inte bli enklare till en lyxig och hälsobefrämjande tillvaro i ditt egna hem, på jobbet eller ditt hotellrum” – Sabrina Dufberg



Personal trainer and masseur assisting a sitting person on a bench holding a stretching stick with both hands above the head.
Mitt namn är Bobby Oduncu och jag har jobbat som frisör i 27 år. Jag har haft problem med både axlar och nacke i över 15 år. Har 4 diskbråck och opererat axeln. Jag har gått på olika behandlingar i över 15 år och självklart har jag vart hos många duktiga naprapater och massörer, men Healness & Co har varit de bästa någonsin. Jag har fått proffs massage varje gång och då har jag testat flera av deras massörer. Vissa gånger åker jag till dom för att få massage men det allra bästa är att jag kan beställa massage hemma i lägenheten. Det är nog bland det lyxigaste, att inte behöva gå utanför hemmet dom dagarna jag fått rejäl migrän eller spänningshuvudvärk pga mina axlar. Ni måste testa Healness & Co!
Bobby Onducu
Kändisfrisör